Perfectionismecoaching

Stel je hoge kwaliteitseisen aan jezelf en aan de anderen? Ben je niet tevreden met jezelf en vergelijk je je vaak met anderen? Is voor jou het glas vaak halfleeg? Ervaar je soms faalangst of andere angsten? Krijg je pas rust wanneer je het gevoel hebt, alles onder controle te hebben? Werk je met heel veel verschillende to do-lijstjes en komt er geen einde aan? Pieker je vaak en kan je de piekermolen niet tot stilstand brengen? Verstoort het piekeren je dagtaak of kan je moeilijk slapen omdat je vaak ligt te piekeren?

Zet je iedereen in je omgeving altijd op de eerste plaats en denk je pas als laatste aan jezelf, aan wat jij wil? Heb je het gevoel dat je je steeds opnieuw moet bewijzen? Onderneem je zaken, ook al heb je geen zin om deze te doen? Ga je conflicten zoveel mogelijk uit de weg? Heb je het gevoel dat je vaak over je grenzen gaat? Ben jij degene die al de mensen in je omgeving het beste aanvoelt, begrijpt? Durf je vaak je verwachtingen die je hebt niet uitspreken?

Stel je vaak taken uit? Laat je vaak zaken tot het laatste liggen? Of moet alles direct nu gebeuren ookal kan het even wachten? Is kiezen en beslissen voor jou een nachtmerrie? Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en neem je vaak taken op omdat toch niemand anders het doet? Heb je het gevoel dat je moet doorgaan, dat je niet kan opgeven ook al geeft je lichaam aan dat je best wat rust zoekt?

Herken je jezelf in een aantal of meerdere van bovenstaande uitspraken? Heb je het gevoel dat je het er moeilijk mee hebt? Heb je het gevoel dat het je niet lukt om jezelf te veranderen? Als perfectionismecoach kan ik samen met jou aan de slag gaan om deze patronen te doorbreken en aan te pakken.

In perfectionismecoaching werken we met je onderbewuste om het doel te bereiken dat jij voor ogen hebt. Hiervoor wordt de OCP-methodiek aangewend. Binnen deze methodiek gaan we aan de slag met verschillende delen uit je onderbewuste die je als mens sturen. We maken contact met het ‘vrij kind’ (ongedwongen en open in het leven staan) en het deel dat je perfectionisme aanstuurt. Deze delen ga je laten samenwerken zodat er een nieuw patroon ontstaat waardoor je het gevoel krijgt: “ik ben oké zoals ik ben”.

Lisa heeft me op een hele fijne manier geholpen om mijn innerlijke rust en enthousiasme terug te vinden. De oefeningen die ze gaf, kan ik blijven gebruiken waardoor ik verder kan groeien om mijn perfectionisme beter te kunnen loslaten. SV

Krijg via deze test zicht op jouw perfectionismepatroon en boek je intake in.

Tijdens een intake (ook online mogelijk) luister ik naar jouw verwachtingen en gaan we na of deze methode de oplossing voor jouw problematiek is. De duur van een traject varieert meestal tussen de 5 en 10 sessies.

Tarieven (steeds te betalen na iedere sessie – cash, payconiq-app of bankkaart)

  • Kennismakingsgesprek: vrijblijvend
  • Sessies: 60 euro/sessie

Neem vrijblijvend contact op of boek hier een kennismakingsgesprek (ook online mogelijk).