Loopbaancoaching

Voel je je soms onzeker over je job? Twijfel je of jouw huidige job wel iets voor jou is? Sleep je je soms naar je werk? Heb je het gevoel niet duidelijk te weten wat je wil? Voel je je gestresseerd door jouw job? Vind je het moeilijk om een evenwicht te vinden tussen je privé en je werk? Waar ben je nu goed in?

Dit en nog vele andere vragen kunnen besproken worden tijdens de gesprekken loopbaancoaching.

“Een aantal maanden terug heb ik beroep gedaan op Lisa Buysse als loopbaanbegeleidster. De professionele en empathische manier van werken sprak me onmiddellijk aan. Na het afsluiten van de begeleiding nam ze nog enkele keren contact om te weten hoe het met me was. Volgens mij toont dit perfect haar betrokkenheid aan.
Dus, ik kan Lisa enkel aanraden om uw professionele loopbaan weer op het goede spoor te brengen!” BB

Wat mag je van loopbaancoaching verwachten?

Gedurende een aantal gesprekken ga je met ondersteuning van je loopbaanbegeleider op zoek naar de antwoorden op jouw loopbaanvraag. Samen gaan we op zoek naar wat je graag doet, waar je energie uit haalt, welke waarden je belangrijk vindt, wat je gelukkig maakt, … Na deze gesprekken voel je je gesterkt om de juiste keuzes te maken in je loopbaan.

Loopbaancoaching met loopbaancheques

Voor loopbaancoaching kan je gebruik maken van loopbaancheques, mits je aan volgende voorwaarden voldoet:

  • Je woont in Vlaanderen of Brussel. 
  • Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige.
  • Je werkte minimum 7 jaar (= 84 maanden) als werknemer of zelfstandige.
  • Je volgde de voorbije 6 jaar nog geen loopbaancoaching.

Bestel hier je loopbaancheques

Neem vrijblijvend contact op of boek hier je kennismakingsgesprek (ook online mogelijk).

“Lisa nam haar tijd om na te gaan wat mijn verwachtingen waren van de loopbaanbegeleiding. Aan de hand van eenvoudige maar gerichte oefeningen deed ze me nadenken over mijn sterktes en mijn valkuilen, waardoor ik een beter beeld kreeg van mezelf als werknemer en in het contact met mijn collega’s. Samen met haar ontdekte ik wat belangrijk is voor mij in mijn professionele leven, nu en in de toekomst. Een verrijkende ervaring!” GD